Oblikovanje in 3D izris pohištva - Mizarstvo Markelj

Ker si vedno prizadevamo, da vas opremimo z le najbolj kakovostnimi izdelki, smo pri svojem delu stopili še korak naprej; s pomočjo 3D izrisa stanovanja lahko odslej vaš bodoči dom oblikujemo kar pred vašimi očmi.

Izris kuhinje, kopalnice ali kateregakoli drugega prostora vam še pred začetkom del pomaga pri končni izbiri barv, materialov in tekstur. Vaš prostor bo tako popoln – vse do najmanjšega detajla.

OD POVPRAŠEVANJA DO 3D IZRISA

Po prejetem povpraševanju se z vami dogovorimo za brezplačen posvet in izmero želenega prostora, na vašo željo pa izdelamo tudi vzorec materiala, ki ste si ga zamislili za svoje pohištvo.

Po vseh izmerah vam nato pripravimo tehnične načrte, na katerih najdete vse detajle izdelave pohištva, za boljšo predstavo o končni podobi pa vam dodamo tudi 3D izris prostora. Vse svoje ideje medtem lahko zaupate tudi naši arhitektki ali tehnologu; v celotnem procesu načrtovanja vam bosta s svojimi znanji in izkušnjami vse ideje pomagala nadgraditi in uresničiti.

Veseli vas bomo tudi v naših poslovnih prostorih, kjer si lahko ogledate našo proizvodnjo in salon pohištva.

vrata-slika-2

PREDNOSTI 3D VIZUALIZACIJE

3D izris stanovanja ne služi le v izogib nepredvidenim napakam; z njim odpremo možnost tudi izboljšavam, ki jih pred začetkom izvedbe sicer ne bi opazili. Izris kuhinje bo morda pokazal nove rešitve za osvetlitev in postavitev elementov, izris kopalnice pa razkril boljšo izbiro talnih oz. stenskih oblog. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami vam bomo tako lahko svetovali pri vseh vprašanjih, ki se pojavijo ob opremljanju stanovanja in vam zagotovili najboljše rešitve – še preden začnemo z izvedbo.

PROJEKTI NA KLJUČ

Vas zanima oprema celotnega stanovanja? Oglejte si naše projekte na ključ.

POHIŠTVO PO VAŠIH MERAH

Iščete pravo pohištvo za vas? Individualen pristop in strokovno svetovanje, kvalitetni materiali in natančnost izvedbe. Zaupajte nam svoje želje.