Spalnice - Mizarstvo Markelj

Pohištvo prostoru vdahne dušo in odraža vaš stil. Zakaj ga torej ne bi imeli izdelanega prav po vaši meri?

Spalnice

Čeprav spalnico vidite le vi, to še ne pomeni, da si ne zasluži kvalitetne opreme; po jutru se namreč pozna cel dan.

Haub

Po vaših željah izdelamo uporabno pohištvo za spalnico in garderobo, pri tem pa uporabljamo moderne pristope in najboljše materiale po vaši izbiri. Poleg posteljnega okvirja tako izdelamo tudi nočne omarice in predalnike, vse vgradne omare pa opremimo tudi s predali, obešalnimi deli in primerno osvetljavo.

Z veseljem vam podamo tudi učinkovite prostorske rešitve; v majhni spalnici na primer lahko odlično izkoristimo posteljni okvir, v katerega vgradimo predalnike in tako pridobimo nov shranjevalni prostor. Posteljni okvir je lahko zasnovan tudi kot dvižna postelja, s katero prihranimo pri prostoru, elegantna in priljubljena rešitev za katerokoli spalnico pa so tudi vgradne garderobne omare.

Da bo pohištvo v spalnici med seboj v celoti skladno, nudimo brezplačno izmero in svetovanje, dogovorjene predloge pa vam prikažemo tudi s 3D vizualizacijo. Za več informacij smo vam na voljo tukaj.

GALERIJA SPALNIC

Haub

SPALNICE PO VAŠIH MERAH

Iščete pravo spalnico za vas? Individualen pristop in strokovno svetovanje, kvalitetni materiali in natančnost izvedbe. Zaupajte nam svoje želje.