Dnevne sobe vrhunske kvalitete - Mizarstvo Markelj

Pohištvo prostoru vdahne dušo in odraža vaš stil. Zakaj ga torej ne bi imeli izdelanega prav po vaši meri?

Dnevne sobe

V dnevnem prostoru preživimo več kot tretjino dnevnega  časa, zato je zelo pomembno, da je dnevna soba opremljena po vaših željah. Izdelamo vam omare za dnevno sobo in  poskrbimo, da se v tem prostoru počutite najbolj domače. V dnevne sobe običajno umeščamo tudi jedilne, pisalne in klubske mize, izdelane iz različnih materialov po vaši želji. Ker pohištvo izdelujemo po meri, bo vsak kos prilagojen prav vašemu prostoru. Možnosti izbire materiala so neskončne, zato pri tem vedno sledimo vašim željam.

 

Da bo pohištvo v dnevni sobi med seboj v celoti skladno, nudimo brezplačno izmero in svetovanje, dogovorjene predloge pa vam prikažemo tudi s 3D vizualizacijo.

GALERIJA DNEVNIH SOB

Verde
Menhes
Lacertilia
Mizica in sedežna
Leudbu
Qadimgi

DNEVNE SOBE PO VAŠIH MERAH

Iščete pravo dnevno sobo za vas? Individualen pristop in strokovno svetovanje, kvalitetni materiali in natančnost izvedbe. Zaupajte nam svoje želje.

Dnevna soba
52

Mnenja strank o našem delu

Iskreno povedano, sem bil na začetku malo skeptičen, vendar so že pri prvih meritvah in ogledu prostora ponudili tehtne in konkretne predloge. Med izvedbo projekta so bili vedno na voljo ter izredno natančni, zato je sedaj moje zaupanje popolno. Učinkovita in kvalitetna izvedba z njihove strani.
Marjan | Domžale