Izdelava kuhinje po meri - Mizarstvo Markelj

Pohištvo prostoru vdahne dušo in odraža vaš stil. Zakaj ga torej ne bi imeli izdelanega prav po vaši meri?

Vrhunske Kuhinje po meri

Kuhinja je najbolj živahen del hiše, zato mora biti uporabna, topla in prijetna na pogled. Kuhinjski pulti  morajo kljubovati vsem gostijam, ki jih na njih pripravljamo, kuhinjska stekla biti kos vsem kapljam in kapljicam, omarice pa nam dolgo služiti in čuvati, kar je v njih.

 

Kuhinja izdelana po meri

V kuhinjo, izdelano po meri vedno vgrajujemo sodobne mehanizme z možnostjo odpiranja v različnih izvedbah. Naš cilj je stalno slediti novostmi, saj se zavedamo, da je kuhinja prostor, ki mora biti uporaben, enostaven in lep.

Delovne plošče, kuhinjski pulti:

Delovne plošče izdelujemo iz naravnega masivnega lesa, ultrapasov, skupaj s podizvajalci izdelamo kuhinjske pulte iz tehničnega kamna, granita ali kerroka. Tako je vaša lesena kuhinja po meri v stilu tudi z drugimi elementi.

 

Ob upoštevanju vaših želja uporabljamo najrazličnejše materiale.

  • Najpreprostejši modeli so izdelani iz oplemenitenih ivernih plošč – iverala.
  • Zahtevnejše kuhinje izdelamo v kombinaciji iverala, vidne ploskve pa barvamo ali oplemenitimo z naravnim furnirjem
  • Najzahtevnejši segment kuhinj izdelujemo na osnovi križno lepljenega masivnega lesa

Kuhinjska obloga

Stensko oblogo za kuhinjskim pultom lahko izvedemo v različnih materialih, izbirate lahko med lesom, ultrapasom, ploščicami, jeklom, steklom s tiskom oz. grafiko. Trendi narekujejo multifunkcijsko uporabnost tudi na področju kuhinjskih stenskih oblog, pojavljajo se površine, na katere je mogoče poljubno postavljati magnete, ki služijo kot uporaben del vsakdana.

Osvetlitev

Pomemben del vsake moderne kuhinje je osvetlitev. Za lesene kuhinje po meri uporabljamo sodobne led sisteme, touch stikala. Pravilna razporejena svetloba v vaši kuhinji vam omogoča lažje in kakovostnejše delo, obenem pa kuhinja zasije v vsej svoji lepoti. Igra svetlobe in sence poudari še tako natančno izdelane detajle naših mojstrov.

kuhinje1

GALERIJA KUHINJ

Hokimi
Verde
Callo
Yakka
Noguera
Tio
Dang
Galati
Atao
Ihom
Vermello
3D izrisi kuhinj

KUHINJE PO VAŠIH MERAH

Iščete pravo kuhinjo za vas? Individualen pristop in strokovno svetovanje, kvalitetni materiali in natančnost izvedbe. Zaupajte nam svoje želje.

Kuhinje po meri
4.8710

Mnenja strank o našem delu

S takšnim veseljem sedaj kuham v svoji novi kuhinji. Vse, kar potrebujem je vedno pri roki. Bravo, mizarstvo Markelj, res ste se potrudili!
Anita | Ljubljana