Kopalniško pohištvo po meri - Mizarstvo Markelj

Pohištvo prostoru vdahne dušo in odraža vaš stil. Zakaj ga torej ne bi imeli izdelanega prav po vaši meri?

Kopalnice

Z primerno obdelanim lesenim materialom vam izdelamo kopalniško pohištvo po meri. Pri izdelavi kopalniških pultov uporabljamo masivni les, tehnični kamen, granit ali kerrock. Vedno stremimo h kakovostnim in trajnim rešitvam, tudi če pohištvo stopa v stik z vodo, zato glede na namen uporabe prilagajamo vgrajene materiale. Svetujemo vam pri umestitvi kopalniških omaric v prostor in poskrbimo, da je vaše kopalniško pohištvo skladno tudi z drugimi kopalniškimi elementi.

 

Da bo kopalniško pohištvo med seboj v celoti skladno, nudimo brezplačno izmero in svetovanje, dogovorjene predloge pa vam prikažemo tudi s 3D vizualizacijo. 

GALERIJA KOPALNIC

Lacertilia
Hokimi
Menhes

KOPALNICA PO VAŠIH MERAH

Iščete pravo kopalnico za vas? Individualen pristop in strokovno svetovanje, kvalitetni materiali in natančnost izvedbe. Zaupajte nam svoje želje.

Kopalnica po meri
4.8114

Mnenja strank o našem delu

Naša kopalnica po meri sedaj zgleda zelo moderno. Navdušen sem nas masivnim lesom, ki so ga uporabili za kopalniški pult. Še vedno ohranja enak izgled kot na začetku, kljub temu, da je vsakodnevno v stiku z vodo. Sodelovanje z mizarstvom je bilo prijetno, saj so upoštevali naše želje, kljub temu pa ponudili svoje strokovne predloge, ki so končni izdelek bistveno izboljšali.
Aleksander | Ljubljana