Oblikovanje pohištva in 3D izris prostorov - Mizarstvo Markelj

Cilj delovanja našega podjetja je vedno bil strankam zagotoviti čim bolj kakovostne izdelke. Želeli smo se stopiti še korak naprej in ponuditi svojim strankam fotorealistične vizualizacije notranijh prostorov. S pomočjo 3D izrisa stanovanja lahko takoj dobite vpogled v vaš bodoči dom.
Z izrisom kuhinje in drugih prostorov lahko že na začetku določimo barve, materiale, teksture, vse do najmanjšega detajla.

OD POVPRAŠEVANJA DO 3D IZRISA

Po prejetem povpraševanju se z vami dogovorimo za brezplačen posvet in izmero željenega prostora. Vabljeni ste tudi v naše poslovne prostore, kjer si lahko v živo pogledate našo proizvodnjo in salon pohištva. Na željo stranke izdelamo tudi vzorec materiala, ki bo prisoten v vašem pohištvu.

Po izmeri vam pripravimo tehnične načrte, kjer so definirani vsi detajli izdelave pohištva. Po želji vam pripravimo tudi 3D izris prostora za lažjo predstavo končnega produkta. V celotnem procesu načrtovanja sodelujete z notranjih oblikovalcem pohištva in tehnologom, da lahko skupaj razvijemo vašo idejo in jo kasneje tudi uspešno uresničimo.

izdelava notranjih vrat

PREDNOSTI 3D VIZUALIZACIJE

S pomočjo tehnične dokumentacije se izognemo morebitnim kasnejšim napakam in nezadovoljstvu. Poleg izrisa pohištva vam svetujemo tudi glede osvetlave, izbire talnih oz. stenskih oblog ter ostalih vprašanjih, ki se pojavijo pri opremljanju stanovanja.
Pri uresničevanju vaših želja vam pomagamo z našimi dolgoletnimi strokovnimi izkušnjami na tem področju.

KONČANI PROJEKTI STANOVANJ

Vas zanima oprema celotnega stanovanja? Oglejte si naše projekte.

POHIŠTVO PO VAŠIH MERAH

Iščete pravo pohištvo za vas? Individualen pristop in strokovno svetovanje, kvalitetni materiali in natančnost izvedbe. Zaupajte nam svoje želje.