Kuhinje po meri - Mizarstvo Markelj

Pohištvo prostoru vdahne dušo in odraža vaš stil. Zakaj ga torej ne bi imeli izdelanega prav po vaši meri?

Vrhunske Kuhinje po meri

Kuhinja je najbolj živahen del hiše, zato mora biti uporabna, topla in prijetna na pogled. Kuhinjski pulti  morajo kljubovati vsem gostijam, ki jih na njih pripravljamo, kuhinjska stekla biti kos vsem kapljam in kapljicam, omarice pa nam dolgo služiti in čuvati, kar je v njih.

Yakka
Noguera
Tio

V kuhinji, izdelani po meri, zato vedno uporabljamo le najboljše materiale in vgrajujemo sodobne mehanizme z možnostjo odpiranja v različnih izvedbah. Ob upoštevanju vaših želja za kuhinjske elemente tako uporabljamo sledeče materiale:

  • preproste kuhinje: oplemenitene iverne plošče – iveral
  • zahtevne kuhinje: iveral, katerega vidne ploskve barvamo ali oplemenitimo z naravnim furnirjem
  • najzahtevnejše kuhinje: križno lepljen masivni les

Kuhinjski pulti in delovne plošče:

Kuhinjski pult in delovno ploščo običajno izdelamo iz naravnega masivnega lesa, ultrapasa, v dogovoru z našimi podizvajalci pa kuhinjski pult izoblikujemo tudi iz granita, tehničnega kamna ali Kerrocka. Izbiro materiala uskladimo tudi s preostalo kuhinjsko opremo in tako poskrbimo za poenoten videz prostora.

Kuhinjska obloga

Obložena stena za kuhinjskim pultom ni le praktična; lahko je tudi lep dodatek, ki kuhinjo poživi. Kuhinjske obloge vam zato lahko izdelamo v različnih materialih: trenutno so najpogostejša izbira kuhinjska stekla s tiskom oz. grafiko, na voljo pa so tudi fototapete in kaljeno steklo. V multifunkcionalna kuhinjska stekla lahko poljubno postavljate tudi magnete, ki bodo kuhinjski pult osvobodili nekaterih bremen.

Najboljši način za poudarjanje barv, materialov in razporeditve prostora pa je tudi osvetlitev. Za lesene kuhinje po meri tako uporabljamo sodobne LED sisteme in stikala na dotik. S tem omogočamo pravilno razporejanje svetlobe, vi pa tako lažje delate tudi tiste bolj pozne večerje.

kuhinje1

GALERIJA KUHINJ

Yakka
Noguera
Tio
Dang
Galati
Atao
Ihom
Vermello
3D izrisi kuhinj

KUHINJE PO VAŠIH MERAH

Iščete pravo kuhinjo za vas? Individualen pristop in strokovno svetovanje, kvalitetni materiali in natančnost izvedbe. Zaupajte nam svoje želje.