Vhodna vrata - Mizarstvo Markelj

Lesena vhodna vrata

Vhodna vrata izdelujemo iz masivnega lesa izbrane vrste ter lakiramo na želen vzorec, z visoko kakovostnimi premazi in olji.

Lesena vhodna in notranja vrata izdelujemo po naročilu, iz izbrane vrste lesa, ter lakiramo na želen vzorec z visoko kakovostnimi premazi in olji. Smo popolnoma prilagodljivi glede dimenzije in videza. Vhodna vrata ločimo glede na vrsto uporabe: vhodna vrata v stanovanjske objekte in vhodna vrata v stanovanja oziroma bivalne prostore. Običajno je razlika v površinski obdelavi. Pri stanovanjskih vhodnih vratih so premazi podobni premazom notranjih vrat, videz pa je lahko identičen notranjim vratom. Razlika je le v debelini in izolaciji vratnega krila. Vsa naša lesena vhodna vrata se zaklepajo v treh točkah.

Izdelava vhodnih vrat po naročilu

  • Velike dimenzije, do krilne širine 150 cm  in višine 300 cm stranske obsvetlobe in nadsvetlobe, se po želji prištevajo k maksimalni dimenziji krila.
  • Možnost odpiranja v sredini podboja, možnost obratnega odpiranja.
  • Zvočna, toplotna in požarna izolacija.
  • Izdelava starinskih vhodnih vrat v popolnoma masivnem lesu – možnost izdelave replik rezlanja.

material

V osnovi za vhodna vrata uporabljamo vezane plošče, različnih debelin in karakteristik, odvisno od zahtev naročila. Vhodna vrata v stanovanja izvedbe BLOK, izdelujemo iz MDF vlaknenih plošč. Zahtevna rezljana vrata, vrata vinskih kleti in spomeniških objektov so izdelana iz masivnega lesa izbrane vrste.

Tečaji, nasadila in ključavnice:

V osnovi za vhodna vrata uporabljamo klasična nasadila, ki so tako v vrata kot v podboj vijačena v dveh stičnih točkah, kar onemogoča zvračanje. Nasadila so enostavna za nastavljanje s pomočjo triosne regulacije. Ne povzročajo hrupa in ne zahtevajo posebnega vzdrževanja. Prav tako uporabljamo skrita nasadila istih specifikacij. V vsa naša vrata vgradimo 3 točkovno varnostno zaporo. Nudimo pa tudi možnost vgradnje 5 točkovne varnostne zapore.

Cenik vhodnih vrat

Osnoven cenik vhodnih vrat si lahko ogledate tukaj.

Specifikacije podbojev