Vhodna vrata - Mizarstvo Markelj

Tako notranja vrata, kot tudi vhodna vrata izdelujemo izključno po naročilu oziroma po meri. Prilagajamo se željam kupcev in njihovim potrebam. Možne so vse kombinacije: furnir, masiva, inox, laminati, različni furnirji v kombinaciji itd. Vsa notranja vrata in podboji so v osnovi izdelani iz vlaknenih plošč, ki so neprimerljivo boljše od iverice – so odporne na udarce in vlago. 

Lesena vhodna vrata

Vhodna vrata izdelujemo iz masivnega lesa izbrane vrste ter lakiramo na želen vzorec, z visoko kakovostnimi premazi in olji.

Lesena vhodna in notranja vrata izdelujemo po naročilu, iz izbrane vrste lesa, ter lakiramo na želen vzorec z visoko kakovostnimi premazi in olji. Smo popolnoma prilagodljivi glede dimenzije in videza. Vhodna vrata ločimo glede na vrsto uporabe: vhodna vrata v stanovanjske objekte in vhodna vrata v stanovanja oziroma bivalne prostore. Običajno je razlika v površinski obdelavi. Pri stanovanjskih vhodnih vratih so premazi podobni premazom notranjih vrat, videz pa je lahko identičen notranjim vratom. Razlika je le v debelini in izolaciji vratnega krila. Vsa naša lesena vhodna vrata se zaklepajo v treh točkah.

Izdelava vhodnih vrat po naročilu

  • Velike dimenzije, do krilne širine 150 cm  in višine 300 cm stranske obsvetlobe in nadsvetlobe, se po želji prištevajo k maksimalni dimenziji krila.
  • Možnost odpiranja v sredini podboja, možnost obratnega odpiranja.
  • Zvočna, toplotna in požarna izolacija.
  • Izdelava starinskih vhodnih vrat v popolnoma masivnem lesu – možnost izdelave replik rezlanja.

material

V osnovi za vhodna vrata uporabljamo vezane plošče, različnih debelin in karakteristik, odvisno od zahtev naročila. Vhodna vrata v stanovanja izvedbe BLOK, izdelujemo iz MDF vlaknenih plošč. Zahtevna rezljana vrata, vrata vinskih kleti in spomeniških objektov so izdelana iz masivnega lesa izbrane vrste.

Tečaji, nasadila in ključavnice:

V osnovi za vhodna vrata uporabljamo klasična nasadila, ki so tako v vrata kot v podboj vijačena v dveh stičnih točkah, kar onemogoča zvračanje. Nasadila so enostavna za nastavljanje s pomočjo triosne regulacije. Ne povzročajo hrupa in ne zahtevajo posebnega vzdrževanja. Prav tako uporabljamo skrita nasadila istih specifikacij. V vsa naša vrata vgradimo 3 točkovno varnostno zaporo. Nudimo pa tudi možnost vgradnje 5 točkovne varnostne zapore.

Cenik vhodnih vrat

Osnoven cenik vhodnih vrat si lahko ogledate tukaj.

Specifikacije podbojev

VHODNA VRATA PO VAŠIH MERAH

Iščete prava vrata za vas? Individualen pristop in strokovno svetovanje, kvalitetni materiali in natančnost izvedbe. Zaupajte nam svoje želje.

VHODNA VRATA PO VAŠIH MERAH

Iščete prava vrata za vas? Individualen pristop in strokovno svetovanje, kvalitetni materiali in natančnost izvedbe. Zaupajte nam svoje želje.