Vhodna vrata - Mizarstvo Markelj

Tako notranja vrata, vhodna vrata in zunanja vrata izdelujemo izključno po naročilu oziroma po meri, prilagajamo se vašim željam in potrebam.
Vrata izdelujemo iz kvalitetnih materialov in dodatkov, ki omogočajo daljšo življenjsko dobo vrat.

Lesena vhodna vrata po meri

Lesena vhodna in notranja vrata izdelujemo po naročilu iz izbrane vrste lesa, ter lakiramo na želen vzorec z visoko kakovostnimi premazi in olji.

Smo popolnoma prilagodljivi glede dimenzije in videza. Vhodna vrata ločimo glede na vrsto uporabe: vhodna vrata v stanovanjske objekte in vhodna vrata v stanovanja oziroma bivalne prostore. Pri stanovanjskih vhodnih vratih so premazi podobni premazom notranjih vrat, videz pa je lahko identičen notranjim vratom.  Običajno je razlika v površinski obdelavi in debelini ter izolaciji vratnega krila. V vsa naša lesena vhodna vrata vgrajujemo trotočkovno zaklepanje, po želji naročnika se lahko vgradi tudi pettočkovno zaklepanje.

Izdelava vhodnih vrat po naročilu

Pri izdelavi vrat vhodnih vrat omogočamo:

  • Velike dimenzije, do krilne širine 150 cm in višine 300 cm.
  • Stranske obsvetlobe in nadsvetlobe.
  • Možnost odpiranja v sredini podboja, možnost obratnega odpiranja.
  • Zvočno, toplotno in požarno izolacijo.
  • Izdelujemo tudi starinska vhodna vrata v popolnoma masivnem lesu. Možna je tudi izdelava replik rezlanja.

material

V osnovi za vhodna vrata uporabljamo vezane plošče različnih debelin in karakteristik, odvisno od zahtev naročila. Vhodna vrata v stanovanja izvedbe BLOK izdelujemo iz MDF vlaknenih plošč. Zahtevna rezljana vrata, vrata vinskih kleti in spomeniških objektov so izdelana iz masivnega lesa izbrane vrste.

Tečaji, nasadila in ključavnice:

V osnovi za vhodna vrata uporabljamo klasična nasadila, ki so tako v vrata kot v podboj vijačena v dveh stičnih točkah, kar onemogoča zvračanje. Nasadila so enostavna za nastavljanje s pomočjo triosne regulacije. Ne povzročajo hrupa in ne zahtevajo posebnega vzdrževanja. Prav tako uporabljamo skrita nasadila istih specifikacij. V vsa naša vrata vgradimo 3 točkovno varnostno zaporo. Nudimo pa tudi možnost vgradnje 5 točkovne varnostne zapore.

Podboji za vhodna vrata

VHODNA VRATA PO VAŠIH MERAH

Iščete prava vrata za vas? Individualen pristop in strokovno svetovanje, kvalitetni materiali in natančnost izvedbe. Zaupajte nam svoje želje.

VHODNA VRATA PO VAŠIH MERAH

Iščete prava vrata za vas? Individualen pristop in strokovno svetovanje, kvalitetni materiali in natančnost izvedbe. Zaupajte nam svoje želje.

Vhodna vrata
52

Mnenja strank o našem delu

Proces je potekal zelo tekoče, vse od izbire, priprave predračuna, naročila do montaže. V stik smo najlažje stopili preko telefona, kjer smo vedno našli skupno nit. Z njihovo storitvijo smo izredno zadovoljni
Maja | Kranj